NYILATKOZAT FOLYÓSZÁMLAHITEL -
RAIFFEISEN BANKSZÁMLAHITEL
TOVÁBBI FIZETÉSÉRE
Nyilatkozat a Folyószámlahitelre vonatkozó fizetési moratóriumról
Nyilatkozat a 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet szerinti fizetési moratórium tekintetében
A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásainak enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet („Rendelet”) alapján fizetési moratóriummal érintett, a Raiffeisen Bank Zrt.-nél („Bank”) fennálló Bankszámlahitel szerződésem („Szerződés”)* tekintetében - a Bank honlapján https://www.raiffeisen.hu/moratorium nyújtott általános tájékoztatás alapos áttanulmányozását és tudomásulvételét követően - az alábbiak szerinti nyilatkozatokat teszem.
Kérjük, adja meg az alábbi adatait, és jelölje a megtenni kívánt nyilatkozatokat!
NÉV*
SZÜLETÉSI NÉV*
SZÜLETÉSI HELY*
SZÜLETÉSI DÁTUM*
v
v
v
ANYJA LEÁNYKORI NEVE*
TELEFONSZÁM*
BANKSZÁMLASZÁM, AMIHEZ A BANKSZÁMLAHITEL KAPCSOLÓDIK
-
-
E-MAIL CÍM*
(Kérjük, a Banknál bejelentett e-mail címét adja meg. Amennyiben itt megadott e-mail címe eltér a Banknál rögzítettől, azonosítása érdekében munkatársaink telefonon felkereshetik.)
E-MAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE*
*A mező kitöltése kötelező.
Bankszámlahitel szerződésem tekintetében nem kívánom igénybe venni a fizetési haladékot. A Szerződésből eredő kötelezettségeimet a Szerződésben foglaltak szerint teljesítem.
Tudomásul veszem, hogy a bankszámlára érkező jóváírások változatlanul automatikusan csökkentik a hitelkeretből igénybevett kölcsön összegét, és a folyószámlahitelemhez kapcsolódó bankszámlámat a Bank a szerződésből eredő fizetési kötelezettségeim összegével automatikusan megterheli.
Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat
BEKÜLDÖM A NYILATKOZATOT
Jelen Nyilatkozat kitöltésével kizárólag Folyószámlahitele tekintetében tud a fizetési moratóriumra vonatkozó nyilatkozatot tenni.
Amennyiben egyéb hitelére kíván hiteltörlesztése további fizetésére vonatkozó nyilatkozatot megadni, kattintson a https://www.raiffeisen.hu/moratorium oldalra.

Ha a későbbiekben esetleg mégis igénybe kívánja venni a fizetési haladékot, akkor kérjük, hívja Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálatunkat a +3680488588 -as belföldről ingyen hívható telefonszámon és válassza a 7-es menüpontot!